A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Porsche » 911 (1963-1994)

911 911 Carrera Targa 

Az ítélet értékelése
4,3(4 db)

Férfiak álma!

Szöveges ítélet

2004-ben vettem meg álmaim autóját,már kis gyerekként is ez tetszett, de nagyon.Az első tulajtól vettem,Ő vette még Stuttgartban, nagyon vigyázott rá, csak hobbiautóként tartotta, mint én is. Adott hozzá négy Fuchs felnit , szűrőket, kormányt, egyebeket.Annyira imádom, hogy néha csak úgy beleülök a garázsban és nézegetem, simogatom, Feleségem szerint ez már nem normális, de mindig mondom neki, hogy jobb, mint ha csajoznék...Nagyon keveset tudom használni, de akkor élvezem a száguldást és a friss erdei levegő illatát.Olyan a fűtés,meg az ülésfűtés benne, hogy még téli napokon is tető nélkül lehet vele döngetni a pécsi hegyi utakon! Szerintem nincs jobb autó ennél, mert még akár napi használatra is alkamas és mégis egy olyan csodában ülsz,amit még 100 év múlva is nyálcsorgatva fognak bámulni ( a férfiak...)és amellett keveset fogyaszt, kényelmesnek mondható és nincs ellenfele az utakon.Olyan útfekvése van, hogy alig lehet megcsúsztatni a legnagyobb kanyarban sem.Nem tudok rosszat mondani rá...
Szervízeléséről csak annyit tudok mesélni, hogy amikor megvettem, már akkor nehezen vette be a 2-es fokozatot. Megpróbáltuk olcsóbban megcsinálni, úgyhogy kicseréltük a szinkrongyűrűt és megfordítottuk a fogaskereket. Valamivel rosszabb lett, mint volt,de nem volt több pénzem a javításra.Ezzel párhuzamosan kivettük a motort és az összes tömítést lecseréltük, mert néhány helyen engedte az olajat.Idén végre összeszedtem magam és szereztem hozzá szinkrondobokat, gyűrűket és a fogaskereket is kb féláron mint itthon a Porsche Hungáriánál!!!! Most olyan lett a váltó, mintha új lenne! Ha valaki ilyenre vágyik, ne habozzon és lepje meg magát egy ilyennel, soha nem fogja megbánni!!!Befektetésnek sem rossz, mert ezekből csak kevesebb lesz az utakon.
Az azóta eltelt 2 év során csak egyszer állt meg, Bp legforgalmasabb helyén , mint kiderült az AC pumpa állt be, de még az eredeti!! Nemrég megalapítottuk a Porsche Club Pannóniát, így sok márkatárssal ismerkedtem meg,kiugrottunk Gmündbe a Porsche múzeumba. Az út során( 1200km) kereken 9 litert evett a többiek nagy csodálkozására. (Pedig nem 100-al mentünk...)Városban 11 liter körül eszik, így azt mondhatom, hogy minden nap használhatnám, ha nem sajnálnám...

Hibalista

- 2-es fogaskerék( 1000.-EUR) (Így vettem),lámpakapcsoló (20e.)lefüstölt,tömítések(70eFt)AC pumpa( még az eredeti volt benne!)

Ide hordtam szervizbe

Szabó Pisti,legkorrektebb a határban!

Értékelése: 10

Képek az autómról

Fenntartási költség (5) Évjárat 1985
Kényelem (9) Használati időtartam 4 év
Teljesítmény (10) Km vásárláskor 142000
Megbízhatóság (10) Vezetett km 35000
Szerviztapasztalat (10) Átlagfogyasztás 11 l
Előző autója? Saab 900 turbo Következő autója? Van jobb?
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? nem
Verdikt (7.7/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Porsche 911 1963

További ítéletek (4 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)