Szeretnivaló "vadmacska"
Hát az 1991-es évjáratú "moszkvics" után egy igazi luxusautónak tünt számomra,gyors, erős, megbizható - gondoltam én. Az idő mulásával rájöttem hogy nem is olyan jó.De mégis!!!!
Igazán sohasem hagyott cserben,a nagy könnyűfém kerekek (dezent) gyönyörűvé varázsolták, s ha még a hangcuccot is beizzítottam a gépben mindenki megnézte az utcán.
A motor erejéről annyit, hogy ekkora kaszninál 75 Le -től ne várjunk csodát!bár a nyáron a horvát autópályán sikerült 170 km/h-t autóznom a "hotroad"-dal!!!!!:-) és ment volna még!!!!!
A kanyarsebesség HUHU az nagyon komoly ahogy elkezdi kitolni az elejét + elindul a hátulja is!jó játék!könnyen kezelhető egy igazi kezesbárány!!!
Ja, és én hosszabb utakon eljártam vele 6l-es fogyasztással!!
Jó autó, jó élmény - csak szeretni kell!!
- Egyszer megadta magát valami az elektronikában,a kilométeróra, a világítás, a fordulatszémmérő minden meghalt.3000 Ft ért cseréltek egy biztosítékot. A 2000. km-től fogva ég a szervizjelző lámpa(A peugeotnál sem tudjál miért!!!!:-) ) 30000 km-nél elkezdte engedni a váltó az olajat,a szakszervízben megnyugtattak egy 100000 Ft-os javítási díjjal!!!!!! egyéb próbléma nem volt vele.
Peugeot autósziget pécs
maszek