Szerényen, mindent elnyelő izomgép
Nagyon lehet pakolni bele csak a 2m-nél hosszabb dolgok nem férnek el. Mikor megvettem volt vele gond de miután olajatcseréltünk meg kicsit törödtem vele minden rendbejött csak üzemanyag kel neki. A tolóajtaját mindenkinek meg kel tanítani hogyan is működik de parkolásnál egy áldás hogy nem vágja senki neki egy másik autónak. Amit még nagyon szeretek benne hogy nagyon könnyü vezetni és gyorsul is ha kell nem úgy mint az eddigi dizel amit vezettem. Még a feleségem kedvenc mutatványát is meg lehet csinálni, szereti ha indulásnál kicsit megcsikorgatom az első kerekeket. Szerintem jó vásárt csináltam vele, eddig minden igényemet kielégítette. A kötelezője kicsit drága, de megéri, hisz sokat cuccolok vele nagy dög hangfalaimat, vagy a kis drága gyermekeimet. Akinek olyan kocsi kell ami családi is meg szállító is ajánlom, csak jól nézze meg melyiket veszi ha használtat akar, sok a szétnyúzott belőle, meg nem érdemes 1,4 es motorral megvenni én kipróbáltam.
- 2x kigyuladt a motordiagnosztika lámpa első alkalommal márkaszerviz csinálta jó drágán 2 alkalommal maszek szerelő fele annyiért és meg is montda mi volt a baja. Riasztót csináltattam meg, olajat és szűrőket cseréltem, valamint volt egy garanciális központiegység csere aGablininál az se volt egyszerű.
Peugeot Gablini gubacsi útnál, Lassan dolgoznak és nem törődnek az emberrel.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | skoda 120L | Következő autója? | Peugeot Partner v Citroen Berlingo |
Verdikt | (7.3/10) |