Autók » Peugeot » Partner (1996-2007)

Partner 2002-es HDI tgk.

Sz*r francia doboz

Ha esik az eső a kocsi nemmegy többet mint 50.Hogy mi a baja azt nemigazán tudják megmondani talán ez talán az.Kb költcsél rá 300ezret akkor talán megtalálják a hibát.Szerintem egyszerű szar francia kacat főleg az elektronikán látszik.csipog villog valami rajta mindig.Hogy a Hdi-vel nemlehet sokat megetetni nekem sikerült utánfutózva 14-et és nem ment többet mint 100!Az eső időszakokban 2hetente elszaggatta az ékszíjat /4x csereréltem/ Hogy mi a jó benne?a fék az tuti azonkívűl csúnya is meg szar is.
Miért vettem meg?Mert gondoltam 2000-es Hdi 2002-es évjárat sok baja nem lehet. volt benne még klíma is.Még ocsóbb is mint egy caddy de szerintem nem ér ennyit sem.
alkatrész szinte sosem volt raktáron várjon 1-2 hetet.

- Minden buzi jeladó meg kapcsoló visszajelző.

Peugeot Fabián Székesfehérvár
Citroen tóth Székesfehérvár
De a maszek szerelőm volt a legjobb.

Fenntartási költség (4) Évjárat 2002
Előző autója? Octavia Következő autója? audi a4 kombi