Partner TE ÁLLAT!!!
2003 május óta 195000 km-t raktam bele,vegyesen autópályától földútig volt minden.Fullgázon hajtom ahol lehet ÉS VAZZEE BÍRJA!!! Nem lehet széthajtani a motorját.Igen jó,megbízható konstrukció.A futómű rakottan is bolondbiztos,csak így nem megy 110 nél többet.Apró gondok jöttek elő,mind pl. indexkapcsoló nem ugrott vissza,idő előtt szétrohadt kipufogó(a Slezák Peti kicserélte garanciába :)),gyorsan kopó féktárcsák.Igazi igavonó állat.Igénytelen,lassú de levisz a térképről egy tank gázolajjal.
Ja és a fogyasztását nem tudtam 7.4 fölé vinni.Elgondolkodtató nem?
Az enyém szervízautó.Immár a második "PARTNEREM".(az előzőbe 360000-et raktam motorfelújítás nélkül!!!)
- Középdob kilyukadt,indexkapcsoló,gyakran kiégő izzók
PÉ-TA Kft Érd.M-7es mellett,lusta banda egy lelkiismeretes öreg kivételével.Egyszer szintetikus olaj helyett félszintetikust rakott a gyerek...ja és az elején megtört autót(motorháztető,lámpák,vízhűtő csere)Kb egy hónap rimánkodás után voltak hajlandóak "megcsinálni".kb 5 ször mentem vissza (én marha)hogy legalább a fényszórókat állítsák be rendesen.Ha már a vízhűtő ventillátor relé hibájára nekem kellett rájönni.....
Peugeot Fábián.Székesfehérvár.Korrekt,megbízható,igényes szervíz.A Slezák Petit keresd(szervízvezető).Ő mindent megold.Vérprofi a gyerek,csak néha bután néz.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2003 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 195000 |