Autók » Peugeot » Partner (1996-2007)

Partner 2.0 hdi

Kerüld a Peugeot szervizeket!

Az autó alapvetően praktikus, amit vártam azt teljesíti. A szerviz tragikus főleg, ha a korábbi Renault szervizekkel hasonlítom össze.
Ami váratlan benne, hogy a motort alulról védő fémlemez nagyobb úthibáknál leér (ismerősnek műanyag van, az már összetört).
Maga az autó korrekt, fogyasztása kiváló menettulajdonságai jók. A kilométeróra annak ellenére, hogy gyári méretű kerék van rajta 10%-ot csal, ami a megtett út hosszában is jelentkezik. Mint "öreg" Peugeot tulajdonosoktól megtudtam a lényeg, hogy a hivatalos szervizben csak a hibakódot kell kiolvastatni, aztán menekülj onnan míg nem késő keress egy kisiparost aki javítja. A szakszerviz csak fődarabokat hajlandó cserélni, ha meg szóváteszed közlik, hogy nem érted amit mondtak (egyszóval te vagy a hülye). Ha valamit diagnosztizálnak azt csak mint valószínű hibát jelölik meg, magyarul nem vállalják a felelősséget, ha feleslegesen cserélnek ki valamit. A szerviz gondok miatt sose vennék többet ilyet.

- Nagynyomású szivattyú nyomásszabályozó szelepe. (A szervizek a fél autót kicseréltették mire magamtól rájöttem hogy mi baja és kijavítottam 30 000 Ft.-ért) ráköltöttem 185 000 Ft.-ot.

Auto-Mobil Kft. Gyöngyös Pesti út 53.

Snell-Autó Hatvan Rákóczi út 91.

Fenntartási költség (2) Évjárat 2003
Előző autója? Clio Következő autója? Renault Kangoo