Ipari hulladék
Miel?tt megvettem, még tetszett. 0 km-en vettem. Már átvételkor rossz volt az egyik kapcsoló és gyanús jelek voltak az egyik karosszériaelemen (törésre utaló). Sorozatos motorproblémák miatt eljutottunk a Peugeot Hungáriához, ahol a saját szakért?jük hónapok k?zdelmei után megígérte, hogy az autót kicserélik garanciában. A szakért? távoozott a cégt?l, a Peugeot Hungária (karöltve a Centrállal) mindent letagadott. SOHA, SOHA többet nem veszek - nem hogy Peugeot, de - francia autót sem. Soha nem találkoztam még ennél aljasabb hozzáállással a szerviz részér?l. Aljas féreg banda az import?rrel együtt. A fogyasztóvédelem szinte csak francia autókkal foglalkozik - ez elég adalék, azt hiszem.
- Ventillátor kapcsoló max fordulaton megy, fordulatszámmér?, üzemanyagszint-jelz?, kilométer óra meghalt (már csak a vízh?fok órája m?ködik), az egyik szell?z?rács szétesett, a háts? ablakra történ? víz spriccelésnél is az els? szélvéd?re jön a víz (de a hátsó lapát töröl), a központi zár távirányítása halott, motor-elektronika bajok(leálló motor, ingadozó fordulatszám), fedélzeti számítógép kompletten (beázás), sorozatos és folyamatos izzó-kiégés, k?rt, hátsó futóm? komplett csere, féktárcsa=50000 km (2 betét). Ipari hulladék.
Peugeot Centrál. Amíg ki nem fizettem az el?leget a kocsira, addog kedvesek voltak. Soha nem lépek be többet az ajtajukon és másoknak sem ajánlom. Bp., Könyves K. krt, a Lágymányosi híd pesti lábánál. Gengeszterek.
Peugeot Fábián. Csak átlagosan lehúzós banda. Kifizettettek olyan alkatrészt, amit nem is kellett volna cserélni, persze a régit (aminek bebizonyosodott, hogy semmi baja nem volt) megtartották. Rugalmatlan, vaskalapos, jellemz?en francia mentalitású bagázs. Igazából 2 alát érdemelt volna, de olyan nem volt és a Centrál 1-ese megkérd?jelezhetetlen.
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | Starlet | Következő autója? | Toyota Yaris |