Autók » Peugeot » Partner (1996-2007)

Partner 2.0hdi

A nagy melléfogás

2002-ben vettem 1 új Partner 1.9D klímás szgk-t tetszett , nagyon praktikus volt és jól használható. (Elötte Citroen Saxo1.5d volt gondok nélkül 1.5 év 100ekm.) Klímával 1 kicsit gyenge volt ,ezért lecseréltem nyár közepén szintén új Partner hdi-re. Az 1.9D-t beszámolták 23ekm-el (azt is ott vettem ) ráfizettem 800e-t ,hurrá meg lett a HDI! Úgy gondoltam 6-7 évig majd használom , hát másként alakult.3 hónapig semmi gond ez után 120nál nem tudtam többet menni vele. A peugeot Fábiánnál azt mondták hogy sokat használom városban , megrendelték a katalizátort de mire megjött a motort sem tudtam elindítani . A szerviz 3 hétig küzdött mire nagy nehezen elindították .Sok mindent kicseréltek találomra kb. másfél millát költöttek rá ( porlasztók, motor elektronika, kpl kábelköteg, légmennyiségmérő, katalizátor stb.) Minthogy a konkrét hibát nem tudták megmondani ezért úgy döntöttem hogy eladom így "csak" 700e-t buktam ezen csodás hdi-n 22ekm-en. Soha többet hdi-t az utána következő scenic 1.9dti 3éves használttal semmi gond csak a kopó cuccok 2év 140ekm.

- katalizátor, motor elektronika , porlasztók, motortérikábelköteg,

Szfvári Peugeot Fábián márkaszervíz

Fenntartási költség (7) Évjárat 2002