Autók » Peugeot » Partner (1996-2007)

Partner 1,6 HDI 90LE

A legjobb eddigi választásom

3 éve nyüstölöm ezt az állatot.Zöldségeztem vele,rövid üzemben használtam(max 1 km-ek),nem tudtam megölni eddig!Városban télen hideg motorral 8 litert bírt zabálni.Autópályán 130-as átlagnál 5-5,5l.Hihetetlen erő van benne. Baromi nagy nyomaték.Mindig érzem,hogy van még benne tartalék.
Egyszer megállt,de 1 perc múlva újraindult.Eddigi legjobb autóm,pedig volt egy pár.Előtte egy 307 sw(110 le).Azt hittem hibázok,amikor a minden luxussal felszerelt "kopogós"disznót lecserélem egy Fapadosra,de tévedtem.Ezzel nem volt gondom,ellentétben a "luxus"307-tel.Ott folyamatosan átvert a komputer(3-szor fogyott ki a benga,pedig még elvileg 80 km-t mehettem volna.A függőleges stabilizátorokat szinte havonként kellett cserélni,és zabált is rendesen.
Jó csere volt!

- Első ablakemelő