Autók » Peugeot » Expert (2007)

Expert 2.0HDI L1 H1

POMPÁS SZÜRKE "TEHERPARIPA"

2008 febr.-ban vettem "0" km-rel, zárt 3 személyes. A kereskedés teljesen korrekt volt, minden a megbeszéltek szerint történt, ami extra a megrendelésben szerepelt azt az autóban is meg lehetett találni......Ritka M.o.-on. Az eddigi tapasztalataim nagyon jók, ellőtte partner 2.0 hdi-vel közlekedtem, az egy kicsit talán gyorsabb volt,de ezzel sem kell a sor végén cammogni. A futóműve kicsit rázós valószínüleg, mert kevés teherrel használom. A üléspozició jól beállítható, ez főleg hoszabb utakon lényeges . A középső ülés csak alacsonyabb embereknek megfelelő. Sok negatívumot eddig még nem sikerült felfedeznem, pedig úgy érzem nem vagyok elfogult . Talán a műanyagok lehetnének egy kicsit finomabb kidolgozásúak . A motor 1900-2000-es fordulattól kezd el "élni" ez alatt nem túl izmos ,ha nem sietek akkor még pont belefér , egyébként gyakran kell nyúlni a kicsit hosszú úton, de jól működő váltókarhoz /mindig lehet választani a 6 fok.közül /. A fogyasztás kicsit odafigyelve max 100-110km/h -nál 6.5-7 l az átlagom 4000 km-en ,fele várossal, 7.8-8l , tartós autópálya Németország és vissza 120-140km/h 8.5-9l . Fűtés és a klíma is jól működik csak sajnos a ventillátort min at 1. fokozaton mindig járatni kell , hogy történjen valami levegőmozgás. Eddig nem bántam meg a választást,igaz afutott km is kevés még. Ha lesznek problémák akkor folytatom..

- Eddig minden rendben....

Még nem kellett,de az előző autóm tapasztalata alapján Peugeot Qalité Jászberény

Fenntartási költség (7) Évjárat 2008
Előző autója? partner 2.0 hdi Következő autója? talán megint Peugeot??
Verdikt (7.1/10)

Peugeot Expert 2007