Autók » Peugeot » Boxer (2006-2014)

Boxer 2006 modell

Felemás érzelmek

Az uj boxer nekem formailag nagyon bejon de amugy az osszeszerelesel akadnak gondok mar uj koraban is ugy zorgot mint egy lovas szeker ugy az oldal ajtok mint az egesz muszerfal a peugeot szerint ez annak tudhato be hogy meg uj a modell es meg csiszolnak rajta a gyariak hat na.. amugy az olaj csere periodus 40000km szerintem egy kicsit sok plane ha minden 10ezernel 2 liter olajat toltenek ra 30-nal kertuk az olaj cseret de a szervizfonok azt mondta ha kicserelik ugrik a garancia (fatokuek) nem volt mit tenni nem csereltek. 17000km-nel az autoval elkaptam egy eleg komoly katyut es lass csodat az auto megalt es nem indult ujra 8 ora varakozas utan megjelent a peugeot assistance akik abszolut nullak voltak csak neztek az autot es megallapitottak hogy be kell vontatni de ok persze nem biztositotak semmit a vegen elkerult valahogy az auto a szervizbe (peugeot eurial Kolozsvar kerulje mindenki oket sz,r mocsok emberek ) ahol ismet varnom kellet kb 2 orat es mar indultam hogy doltok boritok akkor megjellent egy szabin levo szerelo es benyult a muszerfal ala es megnyomott egy gombot es lass csodat az auto elindult allitolag akkora volt az utes hogy az elektronika meg allitotta az uzemanyagellatast( de ezt az assistance nem tudta) De irjak mar a jo tulajdonsagairol is . a motor nagyon dinamikus 2.2 120 le de tobbnek lehet erezni kisebb kategorias autokat barmikkor lenyom csak a megallasal kell vigyazni mert a fek kisse bizonytalan . osszesegebe jo auto hatalmas rakterel jo motoral csak az a kasztni ne nyoszorogne annyira a fogyasztas szerintem nagyon jo egy ekkora autohoz kepest 9l /100km. elnezest kerek a helyes irasi hibakert mert biztos van. koszi hogy vegig olvastad

- Tulajdonkeppen semmi de azert uton hagyott

peugeot wimex nagyvarad. Hat na nem akart benne olajat cserelni pedig kertem azt mondta nem tesz jot a motornak hat....no comment

peugeot eurial kolozsvar nem ajanlom senkinek rettenetes emberek golyot mindegyiknek .

Fenntartási költség (9) Évjárat 2006
Előző autója? Jumper Következő autója? Mitsubishi outlander
Verdikt (6.8/10)

Peugeot Boxer 2006 (2011)