Drága gyalogkakukk
azt hittem,hogy autót vettem,pedig csak 3.5 milláért egy nagyrakás... azt.Ennyi pénzért nincs benne rádió /gyárilag még a széria előkészítést is elfelejtették berakni-1.5 hónap vita az eladóval/ nincs raktérszőnyeg/gumi/ nincs tetőkárpit...stb..stb..stb!Sorja a műanyagokon,centis illesztési hézagok a lemezeken viszont ráz mint a 380 volt,de cserébe nagyon stabil!5-6 literrel elmegy.Szerintem nem éri meg az árát.Ha egy kényelmes mukaautót akarunk belőle csinálni,akkor kb 4 milliót kóstál.Mellette állt egy fullos Xsara Picasso-ez is új-3.5millióért.Ebből is lehet teherautót csinálni,ha kidobom a hátsó üléseket és micsoda külömbség-igaz annak nem lehet visszaigényelni az áfáját!A Biperről író újságírókat nagyon megfizethették,mert majdnem semmi sem igaz,amit írtak róla!Én meg vén marha.öreg autós,aki sok sok autót elszaggatott-hittem nekik!Lecseréltem az ugyanerre a célra használt Wagon R-emet bipperre.Mazsolák!Ne higgyetek az autós újságíróknak,csak a haveroknak,mert az újságírók azt írják le amit a forgalmazó-gyártó-megfizet nekik.Jó: motor /igaz gyenge a 68 paci,sokat kell váltani és pörgetni,így várhatóan nem lesz hosszú életű/ kormány,váltó,műszerek áttekinthetősége,szellőzés,nagyranyitható hátsóajtó.Rossz: méregdrága opciós kellékek,ablaktörlőgumik hangosan törölnek,zajos motor,szűk utastér/az ajtók fölöslegesen kidomborodó müanyag borításával 20!!!!cm utastérszélességet vettek el!!!!!!nincs elég rakodótér a vezetőfülkében,ami van használhatatlan,az üléseket nem lehet kényelmesen beállítani,az ülések alá nem lehet rakodni még egy bukszát sem a merevítőlemez miatt/én azért átalakítottam fiókosra,mint abban a sokak által lenézett WAGON R-ben volt./Aműszerfalra okmányokat nem lehet rakni,mert úgy tükröződik,minha függönyt húzna maga elé a sofőr.Nincs egy fogas,amire akabátját felakasztaná a sofőr,szűk a pedálok közötti hely/43-as lábammal majnem mind a 3 pedált nyomom, a sípcsontját beveri a sofőr amélyre leeresztett műszerfalborításba,sorja mindenütt.A lemezillesztések kritikán aluliak.Nem írok többet,mert meguntam!Az vegyen bippert aki megbolondult és neki minden mindegy!Én sajnos megbolondultam!
- 4000 km alatt nem romolhat egy új autón még semmi
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2008 |
Előző autója? | Wagon r | Következő autója? | peugeot bipper meg a haverjai biztos nem |
Verdikt | (4.6/10) |
![](https://indexadhu.hit.gemius.pl/redot.gif?id=.F6V77.CUXd7e6SwcJgR4tWZDtwZl4NSsiZfOcIf2EX.Y7&stparam=ocfrinqqgg&fastid=egmxhxafaouzbflkgvniggjpntkw&nc=0)