Autók » Peugeot » 807 (2002)

807 2.2 benzin

Gyűlöltem, de szerettem

3 gyerek, kell az egyterű. Nejemnek tetszik, nekem is, valahogy rámozdultunk. (volt egy 406-unk, azt nagyon szerettük).

Használtan vettük, 61.000 km-el, ellenőriztük, annyi volt benne tényleg. Vicces volt, a memóriában benne maradt az összes sms. Valami építőipari gengszter autója volt, számtalan üzenet érkezett kifizetetlen számlákról, garanciális problémákról.

Először megadta magát az elektronika, csak egyesben a következő szervizig, check antipollution felirattal. Ez 100.000 volt, sosem értettem meg, hogy mi romlott el.

Elszállt a kuplung Ausztiában 3 gyerekkel. (nem értek az autókhoz), nem tudom mi volt a baj. 97 kuplungkinyomással Villachtól Budapestig, egy rémálom. A végén sikított a szerkezet, de hazaértünk. Ez úgy emlékszem 200.000 körül volt.

Az elektromos oldalajtók sosem csukódtak rendesen. Egyszer aztán megtörték az egyik oldalát. Peugout Fabián kilakatolta. Azóta csak bosszúság. 1 éve javítjuk, sosem jó. Elakad, kinyilik, szigetelés leomlik. Feladtuk. 300.000 fölött.

Egyszer elszállt a fék. Horvátország, vontatás, sok százezer, autóbérlés.

Most a légzsák elektronika rossz. 200.000 lenne Fábián szerint. Úgy maradt.

Volt még rajta majd 500.000 kis javítás (cégautó ezért amúgy annyira nem számít), nem emlékszem hogy mi.

Gyerekkel nagyon komfortos, hátul rengeteg hely a csomagoknak. A 2.2 benzines motor (167 lóerő) megy szépen.
Szerettük a hibái ellenére, de kész csőd, valami mindig elromlik.

Fábián nagyon udvarias, azt érzed te vagy a legfontosabb ügyfél, de nem javít csak cserél, nem igazán ért hozzá. De rajong a vevőért. Nem tudom van e jobb? Peugeot Sárkány nekünk nem jött be (13 céges Peugeot furgonunk és Boxerünk fut), Frédi Béni a világ végén Budapestről, egyszer árvert, azóta nem megyünk. Fábián volt a legjobb, de leszoktunk a szakszervízről, még akkor is, ha ugrik a garancia.

Jön a 4. gyerek, Mercedes Viano új megrendelve. Peugeot 807 szép emlék marad, de inkább a gyerekek miatt, a benne eltöltött sok bolog óra.
Szerintem ne vegyen senki. Árát nem tarja, nagyon költséges, a 7 ülés kamu, 3 gyerekkel még jó, utána használhatatlan.

- Elektromos oldalajtók (240.000, de még rossz)
- Légzsák (úgy maradt)
- Fékhenger (180.000)
- Kipufogó komplett (180.000)
- Kuplungszerkezet csere (240.000)
- Egyebek (500.000 körül)

Peugeot Fabian

Fenntartási költség (8) Évjárat 2004
Előző autója? 406 Következő autója? Mercedes Viano 3.0 (család), Saab 93TTid Papának
Verdikt (5.1/10)

Peugeot 807 2002