életem egyetlen 10 millása
Légzsákok és vezérlésük többször, alulról, felülről, beáztak, pedig a vezérlés a két első ülés között, belső térben van. Aksi lemerülés, bármilyen jellegű elektromos hiba esetén az autó csődöt mond. Kulcs nélkül is járatja az ablaktörlőt, a lámpákat, beindítani nem lehet, vagy esetleg hirtelen minden leáll. 160-nál autópályán hirtelen hibaüzenet, motor leáll, hívja a csendőröket. Kétszer jártunk vele Európában, később már egy-egy vidéki út is kockázatosnak számított. teljes csőd. A használt anyagok, azok szerelése minden a legteljesebb csőd, nagy, kövér, műanyag érzés. Szomorú, de hónapokat töltött egy évből a szervízben. A Fiat Uno idején nem csüggött a szemem ennyit a hibajelzéseken. A 10 milliós autó értéke 4-5 év után alig 1,5-2 millió. A motor jó lenne, csak kellene köré egy autó. Sajnálom, pedig én mindent megtettem.
- Tolatóradar, örökre - Légzsák vezető - Légzsák utas - ESP giroszkóp - Turbócső - Xenonlámpa - Index foglalat - Vízpumpa - Önindító - Fűtés radiátor - Kipufogó hűtés - Tolóajtók - Navigációs rendszer gombjai - esőérzékelő - Kormánykapcsoló - Katalizátor
A szervízben mindent megtesznek, nem rajtuk múlik. Egyértelműen elektromos tervezési és kivitelezési hibák gyűrik maguk alá az autót.
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Lumina | Következő autója? | FR-V |