Nagy dög, de szeretem...csak Szekrénynek hívom :-)
2 éve vettem ma is használom. Teljesen jó állapotban került hozzám, nincsenek kiülve az ülések, a belseje teljesen megkímélt, látszik, hogy garázsban tartották.
Mindig is szerettem a nagy autókat, volt Renault Espace II. is, de Peugeot párti vagyok inkább.
Kényelmes, nagy, erős, viszonylag halkan megy a nagy felülete ellenére. Szeretem, mert magasan ülök benne, pakolásra alkalmas rekesz szinte nincs az utastérben, ami zavaró, de ez van. Az alapjárati fordulatszám egyenetlenségét (700-800 között ingadozik) még nem tudtam kideríteni, de így is nagyon megy..
Autópályán jóval 130 feletti tempót tartósan tudja, igaz ilyenkor többet nézem az üzemanyag szint jelzőjét, de normális tempóban elfogadható a 8-9 literes fogyasztás. Városban nem mertem mérni..:-)
Most a légkondi következik, mert nem sok hideget fúj és lassan használni is lehet majd.
Apró hibái vannak, de ezek inkább a használatból adódnak.
A belső égőket kicseréltem, a műszerfal világítás nekem teljesen megfelelő, de állítólag pár izzó nem ég benne..észre sem lehet venni.
- hengerfej tömítés átégett, 2 hengerben nem volt kompresszió (90e Ft), fűtő radiátor (25e Ft)
Ajánlott szerelőhöz vittem, aki a korábban 400e Ft-os ajánlattal szemben 90e Ft-ért megcsinálta..NEM GÁNYOLTA!!!!!!!!!!
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1999 |
Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 20000 |