Autók » Peugeot » 607 (2000-2009)

607 2.2 hdi 136le manual

szerettem :)

szoval:D
ki kell probalni. csak nem evel a motorol es ha lehet 2005-os rancfelvarott tipus:P

ami tetszett:

-csodalatos belso kialakitas (nagyon szep muszerfal,ulesek,kellemes anyagok mindenhol)

-toketes kenyelem(a hatso ulesek,fotelek vagy fetrengok:)) nem is tudom minek hivjam de eszmeltlen premium erzetet kelt mar csak latszata. apumnak E-merci van de elimsert hogy az ove kutya f....a ez melett:))ha a felesegem vezeti en minidg hatul ulok:P

-csendes utaster (nagyobb sebesegnel csendesebb mint az E classe )

-kenyeszteto extrak (4x futheto ules-2x elktromos ules minden iranyba-mega fejtamla is-jbl 2 melynyomos hangrendszer-napfenteto-napelenzo hatso rollo-2 zonas klima-gps-tv-dvd-meg minden hujesseg ami meg van:P)

-fogyasztas: 9 liter varosban . horvatorszag -vissza 6.1 es atlaggal jartuk meg 4 szemelyel es vagy 200 kilo csomaggal

ami nem tetszett:
-osszeszerelsi minoseg- rossz uton recseg a kozepkonzol-es a muanyag alkatreszek. de en leszedtem az egesszet ,alavagtam 1 tubus szilkont ahova kelett es annyira se zorog mint 1 a8-as :))
-motor. a 2.2 es hdi borzaszto csunyan zakatol mikor hideg . de persze csak alap jaraton. ha felporgetem mar mindjart elhalkul:)de szepn szol a turbo:P ja es szerintem borzaszto lomha 14 masodpercnel jobb gyorsulast 2 szemelyel sehogy se tudtam vele elerni:P
-valto ; 5 sebesseg nem eleg. muszaly a 6-os.
- elektronika- mindig szorakozik az emberrel hogy ez meg az a baj . kozbe minden tokletes:P

osszegezve . eszt kocsit erdemes hasnzltan venni. mert rohamos az ertekvesztese ujjonan, en 6000 euroejert vettem . csak sajnos el keltt adja csaladi okok miatt. aki bele ult mindenki elismerte hogy nem gondoltak volna . ugy erzi magat benne az ember mint a nagy nemet balnak kozzul akarmenyikbe (S-classe - a8 - 7-es) negyed arban. es ha szepen kipofazzatok mint en (lasd a kepeket) meg eggy kis prestige is jut a marka ellenre:P

- ameg nallam volt semmi:) es mioat hasznalja az akinek eladtam az tett bele vagy 20 000ret es meg semit se javitott rajta:)

Fenntartási költség (9) Évjárat 2002
Előző autója? Következő autója? 607