Fújjjja el a passat szél
Hogy ne csak rosszat írjak a kényelemre azt mondom okés. Az egyetlen bajom vele, hogy a kezelhetősége eléggé ramaty (ez is a kényelemhez tartozik nem?). Nehéz megszokni, mer elég hülye helyen van pár dolog, a váltó meg katasztrófális. Így eljutottunk a teljesítményhez, amire nem tudok mit mondani. Gyakorlatilag motorhibásan vettem, és nem értettem miért nem akar gyorsulni (úgy ahogy a 2,2től várná az ember). A javítás után megin szar volt. Visszavittem, állítólag így kell működnie. na ..I. aztán megin elromlott.
Megbízhatóság mostmár egyértelmű mindenkinek. 0
Döntöttem. 2005 nyarán elkezdtem árulni az autót. Mindíg is egy full full extrás passatról álmodtam(csak a régi annyira nem tetszett). Itt az új! Olvastam a passat népítéleteket, az jött le nekem, hogy maga az autó tökéletes, egyedül az olajfogyasztásra panaszkodik mindenki.
NA AKKOR. INKÁBB IDŐNKÉNT BEPISZKOLOM A KEZEM, ÉS TÖLTÖGETEM A KOCSIMBA AZ OLAJAT, MINTHOGY A SZERVIZESEK LEHÚZZANAK, ÉS ANYÁZZAK A TÖNKREMENŐ DOLGOK MIATT.
- Na a franci navi rendszer egy katasztrófa, ha hallgatnék rá már a csendes-óceán mélyén lennék... hála istennek elromlott, meg se javítattam.
- Aztán hát bizony a kesztyűtartó szétesett és 3 héten át javították. A szakértők.
- Volt 2 elég súlyos motorhibám is, ja meg a zseniális francia váltó is okoskodott. ~fél milla legalább ráment a javításra.
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Passat 2,0 PDTDI |