Autók » Peugeot » 607 (2000-2009)

607 2.2 HDI Tiptronic

Elegáns vadállat

Sok rosszat nem tudok róla mondani,engem mondjuk zavar, hogy a tolatásnál a visszapillantók elállítódnak gyárilag tolató üzemmódba.Viszont az nagyon tetszik benne, hogy kényelmes belseje van, és az úttartása megfelelő,még a gödrös utakon is,elég jól lehet vele közlekedni.Nagyon megszerettem ezt az autót,és remélem tudok venni egy újat is belőle...

- Jobb első ablakemelő,fékbetét cserék tárcsákkal együtt, ablakmosó tartály visszajelzője néha üreset jelez mikor tele van, a motor szervízeléséhez normál árak vannak, pl.:olajszűrő+gázolajszűrő+légszűrő+pollenszűrő,kb 25-30 000 ft között van, ha valaki kicsit ért az autókhoz, az otthon megtudja csinálni, és le is lehet nullázni a szervízszámlálóját,ami 20 000 km-es vallumot ad meg,de érdemes 15 000-nél lecserélni, csak gyárilag előírt olajjal.Chip-tuninggal elég jól mozgatja ezt a nagy karosszériát, amit kb 50-60 000 ft-ért beszerelnek garanciával, és még a fogyasztása is pozitívan alakult kb -0,5 liter.Ha nem gyilkolja az ember és odafigyel rá,egy jó családi autót talál meg benne...Nekem Nagy-navis,tiptronic váltós, és mind a kettő tökéletesen működik és élmény vele autózni.Nem vagyok elfogult,elöte már más tipusú autóim is voltak,pl.:audi,mercedes,W-golf,és már volt francia autóm is.

Saját magam

Barátom