Autók » Peugeot » 605 (1989-1999)

605 V6

Nagy szám

Jelenleg is használom, szerintem az egyik legjobb autó. Érezni lehet, hogy anyagból van, szép , elegáns karosszéria, ami elrejti a hatalmas méreteket (ezt csak Pininfarina tudja),kényelmes, stabil az útfekvés (a nyomtáv még most is veri a mezőny nagy részét, 89 óta!!!), hatalmas az utastér (a beltér méreteiben a 90-es évek nagyautói között a legnagyobb volt, de még most is az elsők között van!), csendes. A megbízhatósággal semmi probléma. Egy autót karban kell tartani, nem szabad "szétvandálkodni", az alap dolgokat (motorolaj, váltóolaj, stb.) nem szabad sajnálni. Szerintem ne csodálkozzon senki, ha egy olyan 605-öst vesz meg, amiben az óra mutat valamennyi km-t, de inkább x 3. Hozzánk rengeteg 605-ös külföldről jött (75%) sok kilométerrel vagy törötten vagy legyepálva. Aki itt megvette az meg leszólja. (Előző vélemények.) A Peugeot az emberek szerint nem megbízható,stb. Egyszer megkérdeztem egy szerelőt , hogy vállal-e egy kisebb javítást (még 505-ös időkben), erre -nem szeretem a francia autókat- volt a válasz. Inkább talán nem ért hozzá!? Nem megbízható? Ez egy bevett duma, amit valamikor valaki kitalált és azóta minden hozzá nem értő ezt fújja. Nekem semmi problémám nem volt eddig a megbízhatósággal. Erős a motor, szuper a tempomat, a gyári hifi csúcsminőség (Clarion, 10 hangszóró, 6-os cd-váltó, LCD kijelző), minőségi anyagok mindenhol az autóban. A bőr minősége még az új 5-ös bmw-ben sincs olyan mint, a 605-ös fekete bőrülésein. Aki nem hiszi, nézze meg! A fogyasztás pedig 9.5 liter. 3.0-es V6, automatával. Nem rossz, ugye? Ez komoly! A 605 ös két szóval jellemezve:
Nagy szám.

- Kipufogó

Márkaszervizbe soha!!!!!!!

Van egy jól bevált maszek szerelő, aki vágja témát. Csak hozzá viszem.

Fenntartási költség (7) Évjárat 1995
Előző autója? 406 SV Következő autója? 605 V6 99´