Imádom
Az 508 egy fantasztikusan sikerült autó.
Az én felszereltségem:
kombi, bőr, automata, navi, panoráma tető, ülésfűtés, elektromos ülések, automata fényszórókapcsoló, vetített műszerfal, 181 LE.
Apróságok, amik nem tetszenek.Nem tudom, ki választotta a Peugeot-nál a magyar navigáció hangot, de az elviselhetetlen! :-) A férfi és női is. Inkább visszaállítottam angolra. Alap hifi-rendszert választottam, sajnos az meg is látszik. A hifi hangja nem éppen csúcs, mintahogy ehhez kapcsolódóan az antenna vételi ereje sem az. Kevés hely van, ahol az országos adók nem recsegnek. Az autó óriási. Ez a fordulókörén is látszik. A navigáció procija egy kicsit lassú, illetve maga a térkép egy kicsit egyszerű, de jól kezelhető.
De ami mindezeket bőven kompenzálja. Erős, nagyon csendes, alacsony fogyasztású motor. Kifogástalan. Nagyon jól beállított, gyorsan reagáló automata váltó, ami kormányváltóval befolyásolható. A csomagtartó óriási. Az autó megjelenése megfordítja az embereket az utcán. Vezetni pedig nagyon kényelmes.
Le a kalappal a Peugeot előtt, nagyot alkotott. Kíváló választás volt. Egyébként alternatívaként a Passat, Superb, i40 jött még szóba. Egy percig nem bánom, hogy az 508-at választottam.
- Semmi.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2015 |