Családi paripa
Na tehát egy Opel Vivaro után váltottam, mivel már nagynak bizonyult. Családi autónak használtuk 115ezerrel adtam el 8 évesen új korától az enyém volt. Nagyon meg volt elégedve vele, síeléskor is elment mindenhol, de már 8 éves volt és kezdett nagy lenni a családnak. Így meghirdettem jó két hónap múlva el is kelt. Aztán elmentem Szolnokra a Peugeothoz mert itt Egerben már nincs és Szolnokon volt szalon és tesztautó is. Ki is próbáltam amikor először megláttam mondom én ilyen autót nem érdemlek meg:). Nagyon megtetszett a próbaút során. Volt egy másik cím is Pesten a Peugeot City nekik tesztautójuk volt. Következő hét szerdán elmentem megnéztem 853km volt benne. Le is foglalóztam aztán egy hét múlva átvettem. Azóta használgatom ez volt júliusban ahova lehetett ezzel mentem, hogy egy kicsit menjen bele a km a fogyasztás javulása érdekében:) Így van most benne 5500km már lement 7 l alá a fogyasztás. Az autó maga nagyon szép az azt hittem, hogy az 1.6-os HDI kevés lesz hozzá de nem. Teljesen jól viszi észre sem lehet venni, hogy mennyivel megyek:)) Ami zavaró az az, hogy néha a motortérben van egy cső ami berezonál de elviselhető.
Hát nekem nagyon tetszik az autó ezt is kb 8 évre terveztem remélem szolgálni fog:)
- Eddig még semmi baj nem volt.
Egyszer volt a Peugeot Citynél
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2010 |