Peugeot, de igazán jó!!!! Gondolom ez meglepő!!
Ez egy igazán kifinomult premium coupe! Szokatlanul jó főleg a Peugeottól!!
Kiváló úttartás, nagyon kellemes és kifinomult V6-os dízel, igaz lehetne egy kicsit erősebb!!! Sokszor már idegesítő az utastérben uralkodó nagy csönd, mert annyira csendes a motor! Autópályán is halkan duruzsol mintha egy helyben állnék egy piros lámpánál. Az automata váltót jobban is összhangba hozhatták volna ezzel a kiváló motorral, így nyilvánvalóan jobb lenne a menetdinamika!
Végül is nem panaszkodom, mert nem egy versenyautónak szánta a Peugeot!
Teljesen meggyőző a teljesítménye így is! Ja és persze ne feledkezzek meg az 1725Kg-os önsúlyáról sem, ami nem kevés!! Nagyon szeretem és méltatlanak találom a Peugeotal szembeni előítéleteket, mivel egy nagyon jó autó!!
A fogyasztása szerintem nagyszerű pályán 150-el 6.5 L/100km!! Ja és ezt nem csak úgy írom hanem így is van! Nem is értem, hogy tudnak egyesek 10 liter fölötti adatokat írni erről az autóról??? Lehet nem tudnak vezetni?? Vagy fogalmam sincs.
- Hála istennek nem tudok semmi váratlan meghibásodást ide leírni!!! - Maximum annyit, persze ez csak az én külön kérésemre, hogy kiköttetem a fedélzeti computerből a keréknyomás ellenőrző rendszer visszajelzését! - Tízezrenként hordom olajcserére és persze amit még a gyár előír esetleg, de ezeken kívül semmihez sem kellet még hozzá nyúlni. Remélem ez még nagyon sokáig így is marad.
Fredi&Beni.Üllő. Pesti út
Balogh és fia.Monor.Ide viszem legközelebb, mert úgy halottam,hogy nagyon jók!Remélem is, hogy úgy lesz!
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2008 |
Előző autója? | 535xd | Következő autója? | Honda-Volvo/ Crv-Xc90. |