Alacsony fogyasztás! (hisz mindig szervizben van)
Szép napot!
Kicsit csodálkozom azokon akik oly lelkesen dícsérik új 407-esüket...Biztosan nincs is köztük olyan aki az érdekelt cégnél dolgozna! :) Cégemnél most tértünk át Fordról Peugeotra és nekem is volt "szerencsém" ilyet kapni tavasszal. Az autó kívülr?l gyöny?r?, igazi csajozós járgány! Illetve csak lenne, mivel hetente legalább 2-3-szor cserbenhagy! Az elektronika folyamatosan meghülyül, mindenféle hibát jelez, ami az esetek 90 százalékában fals jelzés, ami egy újraindítás után általában el is t?nik. Sajnos ez a módszer sem jön be mindig, hisz eddig összesen 5 hetet töltött szervizben különböz? bajokkal. Bár a szervizekben tényleg rendesek és segít?készek, nem mindig sikerült els?re megoldani a problémákat. Ahogy ezt észrevettem nem a szerel?k hibája, egyszer?en csak bonyolult (..ar) a járgány!
A másik nagy gondom, hogy nagyon kicsi (a Mondeo után) a csomagtér illetve a hátsó utastér. Valszleg a dizájn rovására csökkentettek a beltéren.
A harmadik dolog a fogyasztás! Talán koromnál fogva, viszonylag nyugodt vezet? vagyok aki nem a "padlógáz-satufék" szisztémában közlekedik. Azonban az autó folyasztását nem sikerül 10 liter alá tornásznom annak ellenére, hogy a használat fele országúton történik. EZ az autó tényleg akkor fogyaszt a gyári normának megfelel?en ha vontatják, vagy ha a szervizben áll! Bárki ilyet szeretne, javaslom rögtön kett?t vegyen! Amíg az egyik szervizben van, mindig lesz egy másik amit használhat!
Megyedig probléma: A TEMPÓ. Könyörgöm, hogyan lehetséges, hogy 4 f?vel "megpakolva" az autót négyesb?l hármasba vissza kellett kapcsolnom az autópályán amikor 100 km/óránál gyorsítani akartam ????
- rádió
- index izzócsere (4szer ugyanazon az oldalon!)
- motorvezérlés
- váltó (teljes csere)