A mindennapi társ
Kiköltöztem Németországba 2 éve és kellett vennem egy nagyobb cirkálót amivel eltudom vinni magam dolgozni, barátnőm szeret vásárolni így a nagy csomagtartó is kellett meg persze ha otthonról jövünk vissza megpakolva minden jóval akkor se kelljen még egy csomagot az ölembe is fogni. Itt jött az, hogy kombi kell. Na jó. Néztem sok típust Németet, Japánt, Olaszt. A német nem jött be mert túl spártaiak nekem. Japánból nem jött be egyik sem. olaszról meg lebeszéltek. Aztán ment egyszer a Tv-ben a Taxi és akkor döntöttem el, hogy 407-lesz. Nem is kellett sokat keresni. Elmentem kipróbáltam megvettem, azóta is hajtom. Semmi probléma nem volt vele egészen 2015 juliusáig akkor ugyanis pont mikor hazautaztunk és beálltam anyósomék udvarába leállítottam de utána már nem indult. 2 napba tellett mire találtam egy szakit aki tudta, hogy mi a baja. Psf1 vagy BSM, nagy nehezen sikerült egy csere darabot találni azóta semmi hiba. Csak azt sajnálom, hogy kicsit hazavágta a nyaralást. Szóval összességében egy remek autó, kényelmes, dinamikus (1.8 116Le-höz képest), csendes, jól variálható a belsőtér.
- Psf1 Motortéri biztosítéktábla (pedig Siemens-VDO márka)
- Többi csak kopó.
AutoHaus Weinland
A.T.U (Ha valaki Németországban jár akkor kerülje őket, drágák, lassúak, trehányak.)
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Passat | Következő autója? | 407 SW 3.0 V6 |