Peugeot 406 kombi szuppeerrr!!!
Szóval, családon belűl került hozzám az aútó, elötte a bátyámék hajtották, több mint két évig.
Ismerős volt a típus, volt már 406-osom bár az sima sedan volt.
Semmi rosszat nem tudok mondani erről az autórol, szerintem a francia autók között messze az egyik legjobb modell.
Nos: Tágas nagy méretű autó, a Ford Mondeo kombinál is kihangsúlyoztam, nem hatalmas, ez is közép kategória, csomagtere tágas, és nagyon praktikus a kalaptartó, én sokat szállítok minden félét, eddig minden befért.
Motorikussan sem lehet rá sok panasz, egyszerű megbízható az 1.8-as benzinmotor, kb. 110le, sokat nem kell tőle várni, de azért többet kapunk mint ha 1.4-1.6-os benzine kocsiba ülnénk.
Egyébként nagyobb fordulaton már egészszépen megindul, és autópályán is lehet vele komolyabb tempot is tartani, amit viszont elég horrorisztikus fogyasztással fog meghálálni.
Város ban kb 8-9 literrel el lehet gurulni, ha huzamossab ideig dugó van, akkor eléri a 10L-t is. Azomban ennél nekem nem igen evett többet.
A hiba listám egyenlőre 0, mondjuk kb fél éve van nálam, most vittem be olajcserére, meg 1 izzom kiégett, ill. ablatörlő gumit kell rá tenni.
Minden elektromos extra működik, amit hiányolok ebbe az autóba csak rádiós magnó van, jó lenne egy cd, de nem akarom kivenni mert kormányról is vezérelhető.
Felszereltsége egyébként, korának megfelelő, ma már inkább közepesnek mondható, de ami pl nekem lényeges, a klima(manuális), meg szervokormány az természetessen benne van, továbbiakban 2Xlégzsák, el.abla, Abs, semmi különösebb, de azért ezzel el lehet lenni.
Ár értéket tekintve is ajánlott, hiszen kb 1.5m ft körül hozzá lehet már ezekhez jutni, álltalában kivétel nélkül szép állapotuak, hogy senkit ne sértsek meg nem egy hülyegyerek autó.
Ez meg is látszik, hiszen jó párat láttam már és az enyémhez hasonlóan szép megkimélt volt mind.
Na egyenlőre ennyi, mindenképp ajánlom annak aki cuccol vagy nagy a család, nem fog csalódást okozni, olcsó megbízható, minden elfér benne.
Egyszóval SZUPER!!!
- Igazából eddig még semmi:)
- LEKOPOGOM...
Suzuki szervíz Siófok