Grand Tourer
Az autót Hollandiában vettem. Els? nap elromlott, mindössze 37km volt benne. Nagy fehér füst jött ki a kipufogón, az egyik henger nem m?ködött. Majdnem szívinfarktust kaptam ott helyben. Azután beindult, de rángatva ment a motor. Visszavittem a kereskedésbe, rögtön hívták a Peugeot Hollandiát. Jött egy mérnök, aki féltengely hibát diagnosztizált! Hiába tiltakoztam, a fafej? hollandja okosabb volt bárkinél. Persze féltengely nem volt raktáron, Franciaországból kellett hozatni. Azaz hozattak volna, ha nem épp augusztus lett volna, akkor ugyanis áll a gyár...
Én meg átkoztam a napot, hogy a cigány latin népség autóját vettem a VOLVO-m után.
Két hónapig állt az autó a szervízben. Végül megjött a féltengely, persze kiderült, hogy nem az a ludas. Végül fél órás munkával kipucolták a befecskendez?t, és megjavult minden!!! Ennyit a hollandokról.
Azóta viszont - le ne kopogjam - nincs vele semmi baj. A VOLVO-mon sokkal több alkatrészt cseréltek egységnyi id? alatt. Egyedül a f?tengelyen lév? röpsúlyos-gumis ékszíjtárcsa szokott id?r?l id?re tönkremenni, ami az ára miatt érzékenyen érint.
Nagyon komfortos az autó, ennyi pénzért ennyi extrát más nem rak bele.
Az ülés lehetne kényelmesebb, nem tartja a derekat, ami 200 km után kényelmetlenné teszi az utazást.
A hátsó futóm? hajlamos a pattogásra a keresztbordákon, ami akár veszélyes is lehet.
A kezdetet leszámítva meg vagyok elégedve a választottammal.
- Ékszíjtárcsa 2x - 60,000 Ft/db !!!
- Klíma cs? kidörzsöl?dött - 25,000 Ft
- Féktárcsa 4db 1x - 80,000 Ft
- Vezérm?szíj, vízpumpa, ékszíj csere
- Hátsó futóm?ben függ? stabilizátor 2x
- Féltengely szimmering 2x
Peugeot Nefkens - Hollandia - Katasztrofálisan hülyék!!!
Peugeot Gablini - Drága és hanyag munkavégzés.
Ott kell állni az autó mellett, és nézni, hogy mit csinálnak.
Felhagytam velük, miután rendre a km óra állását számlázták ki a kötelez? szervizeken.
Laci - Otthon a garázsában dolgozik, nagyon lelkiismeretes, olcsó, csak nincs neki otthon alkatrészraktára, így 2x kell menni hozzá :(
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1999 |
Előző autója? | Volvo 460 SE | Következő autója? | Honda Accord |