Annyi mindent mondanak TE rádd.......
Céges autó volt, 2,5 évesen vettem 180e km-rel. De a mai napig nem bántam meg. Ez egy 90LE HDI, SPHERE kivitel, minden elektromos plussz hülyeségtöl mentes. Semmi paraszt vakitás. Baromi kényelmes, hatalmas jól pakolható csomagtartó,Kiváló futómü, nagyon jó kanyar stabilitás. Én mióta elhagyta a 200e km azóta 15e km-t cserélem a motorolajat,szürökkel együtt. Az olajat nem esszi (EZ NEM PDTDI)!! Horvátországi nyaralás 2 felnött+2 gyerek+csomagok plafonig+tetöbox 5,1L/100km. Egyszerüen nem tudok róla rosszakat irni. Ár/érték arányban szerintem verhetetlen. Az alktrész árak nem olyan veszélyesek mint itt sokan irják. A futómüven eddig én nem cseréltem semmit(gömbfejek-stabilizátorok stb) , pedig 16"-os kf felni van rajta 205/55-ös gumikkal. Minden nap megyek a kocsival, nem kimélem, inkább használom, de keményen, megpakolva, 110-140 között alatta csak ha a szükség kivánja.Én mindenkinek nyugot szivvel ajánlom még a nagy futás teljesitményüeket is, de csak a 90LE hdi-t. Szerintem a 110LE csak végsebre megy jóbban.Ahhoz lehet , hogy drága a cucc. Ami hiba az én kocsimon volt az szinte minden a megtett km-ből adodik. Soha ennél rosszabat.
180e km : megvettem a kocsit
193e km : ékszijtárcsa csere+ékszij
200e km : olaj+szürök minden+elsö féktárcsa+betétek
215e km : olaj+szürők minden
230e km : olaj+szürök minden
235e km : lengéscsillapitó csere+torony csapágy
245e km : olaj+szürök minden+üzemany. elömelegitö
260e km : olaj+szürök minden+vezmüszij+minden görgö+föteng.szimmering+hátsó motortartó bak gumi szilent 2db
A müszaki vizsgán mind kétszer a kézi féket kellet állitani.Zőld kártya simán.(Nem kamu kártya)
Hát ennyi.
- Ékszijtárcsa, de ez tipus hiba, sajnos.
Sufni szerviz.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2001 |