Autók » Peugeot » 406 (1995-2004)

406 20hdi

A francia tudomány!!!! ZSÓKA!

Jó tulajdonság:mebizható , kényelmes,mindig nem kell könyékig benne lógni!A család elfér kényelmesen a csomagtartóba lehet pakolni böven két bevásárló központ cuccai nevetve befér. Rossz tulajdonság:drága a gázolaj, bosszantó az ülésfűtés hogy égeti a szövetet. Ezt az autót lehet szeretni én nem csalódtam. A pénztárcát kevésbé terheli meg az autó csak amikor tankolni kell a 70 liter olajat az egy kiadás de 1200 km ig nem kér inni az bizony horvátország közeli tengerpar oda vissza lazán megteszi .

- Helló mindenki ! Nos ez az autó egy remekmű,aki szereti a FRANCIA dögöget ő kedvét leli benne sokmindenre nem tudok panaszkodni talán a futóműre 8000 ft szilent 4db gátló de magyar utakon ez érthető ,fék lehet egy kicsit jobban kopik a tartós fék tempónál de ezek kopó alkatrészek,ja volt egy kuplung szerviz röpke 47000 ért de más semmi aggasztó kiadás pedig szokták kérdezni hányszor vontattak be a szervizbe adagoló problémával de sajna letöröm a kedvüket .Aki szeret nagy bódéval tömegbe közlekedni annak ajánlom ezt a vasat.Nekem csak jó tapasztalataim vannak persze a rendszeres szervíz is sokat nyom a lapba 10000 ft szervizenként.

Szabadkai Gábor Szerelőműhely!!!!!!! nagyon jó még én is szerelhetek! A haverom! A márkaszervízt nem ajánlom lehúzás az egész sajna .

Csak én maradtam mint szerelő!

Fenntartási költség (5) Évjárat 2000
Előző autója? R19 td Következő autója? PEUGEOT
Verdikt (7.1/10)

Peugeot 406 1995 (1999 - 2004)