Autók » Peugeot » 405 (1987-1996)

405 1,9 GR

Szépséges hófehér "Pögotti"

Végülis szerettem... Na jó nem mindíg de egy Skoda 120L után ez volt a megtestesült luxus. Nagy, kényelmes, gyönyörű szép hófehér tepsiszedán, villanyablak, klíma és minden működött is rendesen.
A lomhaságát szokni kell, de ha az ember megtanúlja használni az alacson forulaton is igen nyomatékos motort akkor lehet nyugisan de tempósan autózni. Helyesbítek! Csak így lehet egy ekkora motort nem szabad pörgetni de nem is kell.
Csak hát ugyebár kényelem ide szépség oda egy 1,9-es benzinest etetni kell és mivel majdnem kizárólag városban használtam egy horror volt tankolni...
A végső döntést végül is meg kellett hozni hiába rajongott érte a nejem, hiába imáttam a nagy kényelmes batárt egy 18 éves autótol egy racionálaissan gondolkodó fiatal családapának meg kell válnia...:( Nagyon sajnáltam de miután másodszor is cserbenhagyott menie kellett.
Nagy problémák nem voltak vele csak az állandó bosszantó apróságok amikkel mindíg lekötik az ember fölös szabadidejét és a spórolt pénzét.

- Generátor, Féltengely, Hűtőrendszer gumicsövei rendszeresen, kuplungbowden...

Mindíg máshová...attól függ hol hagyott éppen ott...:)
A kissebb dolgokat általában magam javítottam.

Fenntartási költség (4) Évjárat 1990
Előző autója? 120L Következő autója? Fiat Stilo 1,6 16V
Verdikt (4.6/10)

Peugeot 405 1987 (1987 - 1996)