Autók » Peugeot » 405 (1987-1996)

405 1.9 GLD

Kényelmes hajó

Amikor megvettem természetesen nem volt bő választék .Hát ő volt amire azt mondtam ,hogy megveszem.Tudtam ,hogy törött volt,és a műszakija a kereskedésben járt le.De a motorja és a menet próba igazolta Kb 140000 km-t. Megvetten. Vezérműszij csere olaj és mehet.Egy fél évig nem volt vele gond ,egyszer csak nem indult. A szerelő felújjitotta a generátort nem kevés pénzért egynap és újra nem indult.Kiderült nem a generátor volt a rossz az ékszij tárcsa szakadt el.(bontva 8000ft)Következő a főfékhenger csere. A mester kicserélte, attól kezdve szorúlt a fék.Nem cserélte ki gariba , maradt a lassulás .(szerintem gyári hibás volt,ide sem mentem azóta se ) Egy fél év múlva műszakiztatás. Teljes fék betét cserék .(másik műhely) Ja közben volt egy kuplungozás és egy aksi csere is. (27000ft.) Ettől kezdve az eladásáig ( kb 1 év )nem kellet hozzá nyúlni.(olajcsere+g.szürőcser , izzító csak egyszer a legocsóbb 1000/db volt) Az ősszesen meg tett km -hez képest meg vagyok vele elégedve. Kényelmes, nagy. Mindennapi használatba volt . Főleg városba.Átlag 6l-es fogyasztása mindenben kárpotolt. Szerintem nem drágább az alkatrész hozzá ,mint a németekhez. Csak meg kell nézni kitől és mit vesz az ember. Ja és SPURIZ-tam ! Jobban ment!

- főfék henger,aksi,izzító gyertya,kuplung,töltés!

Helyi vállalkozó!

Másik műhely...

Fenntartási költség (5) Évjárat 1990
Előző autója? 205 Következő autója? peugeot partner 5 személyes 1,9 D.
Verdikt (5.8/10)

Peugeot 405 1987 (1987 - 1996)