Remek középkategóriás
Bérautóként volt nálam, mentem vele 4000 km-t, pár dolgot írok róla, hátha valakinek hasznos lesz vásárlás előtt
1.2-es háromhengeres benzines, turbo nélküli, ötajtós.
Városban kellenes, csendes, inkább sportosan morgós mint kellemetlenül háromhengeres. Autópályán 150-ig felküzdi magát, de igazából az vegye ezzel a motorral, aki mindig betartja a sebességkorlátozást. Mi négy felnőttel mentünk 2*250 km-t egy nap, tele csomaggal és nem volt fájó élmény.
Érzésre elég nagy (vagy csak jó formájú?) csomagtartója van, egy-két gyerekkel is okés.
Mély üléspozíciója van, alacsony az autó, pici, könnyen járó, de jó visszajelzést adó kormánya van és a picit feszes rugózás az alapáras 15-ös kerekek jó csillapításával nagyon élvezetesen autózható kombinációt adott ki. Nálam egy teljesen alapváltozat volt, csak metálfényezés és a ködlámpa volt benne extraként, de nem volt bántóan olcsó, sőt, kellemes volt a fekete beltér a közepes mennyiségű, tehát szolíd,de már látványos selyemfényű króm díszítéssel. Én egy bluetooth kihangosítót rendeltem volna még bele és akkor tökéletes lett volna.
- Semmi
Peugeot M5