Szeretem,mert szeretem!
Májusban vettem meg ezt a csodálatos autót...Sokat megyek kocsival,ezért is vettem dieselt.Az előző kocsim egy 1.6-os 2003-as Opel Vectra C volt,mely ugyan egy szép,nagy autó,de ha toltam neki,ha nem,a 8 litert alapban megette...Egy tele tank (60l) kb 7-800 km,és nagyon sok rossz tulajdonsága,hibája jött ki 150ezer km-ig.Ezért is döntöttem egy új autónál.
Jómagam 2méter 2 cm és 130 kg vagyok,így nagyban számít az autóban rendelkezésre álló hely,s már az első tesztvezetésnél ledermedtem,elöl óriási a helykínálat.Nem családi autónak vettem,így mögöttem nem túl kényelmes:),de ketten hárman nagyon jól elférünk benne,és a német autó után ég és föld a különbség kényelmet tekintve.A hatalmas szélvédő pedig felemelő:)Motorilag 1.6-os,nem egy versenyautó,de sokkal nagyobb élmény vezetni,mint a benzinest,mindig van erőtartalék,és nagyon dinamikus az autó,a váltója pedig könnyű,és jól működik.Az autó belseje,ergonómiája gyönyörű,minden a helyén van,finom anyagokat használtak a tervezők.Kívülről pedig elölről nézve letaglóz a szépsége,hatalmas szemek nagy cápaorr,tényleg gyönyörű.de hátulról nézve amilyen szép az eleje,annál "gagyibb" a hátulja.Az autó összképe azonban szép,tetszik:)A felni sokat dob rajta!
Egy teletankkal (60l) 1100-1200 km-t megyek el,ami sztem hihetetlen,de IGAZ.Bátran merem ajánlani bárkinek,remélem soha nem fog cserben hagyni,én nagyon vigyázok rá,és nagyon szeretem:)
- Kaptam egy követ egy szép nagy kamiontól,egyébként eddig semmi:)
Peugeot Kampf Nagykanizsa
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2007 |