Autók » Peugeot » 308 (2007-2012)

308 2.0 HDI

Szeliditheto oroszlan

Nagyon sokat vartam ra,szinte 6 honapot,de legalabb minden apro reszlete olyan amilyennek el volt kepzelve es ahogy meg volt rendelve.A valasztas a csucsmodellre esett,feline plusz 4extra ( full bor,18 as kerekek,automata sebvalto,xenon lampak).Sokba kerult,viszont nem elhamarkodott dontes volt,sok masik markat is megneztem elotte,es ar-felszereltseg aranyban ez volt a legkedvezobb,raadasul sokat nem kelett engem gyozkodni sem,valahol legbelul amiota megjelent azota szeretnek egy 308 ast,foleg hogy az elozo ket peugeotomban sem csalodtam.Nagyon kellemes,kenyelmes,szorakoztato 7000 km ert mentem mar vele,eleg rovid ido alatt,es hosszu tavokat is,ami nem Budapest es Becs tavolsagot jelent hanem skandinavia oda vissza,ugyhogy az elozo hozzaszoloval ellentetben ugyerzem jogosan elmondhatom hogy az embernek minden baja elojon mar hosszu vezetes utan,de abbol semmi nem irhto a 308 szamlajara,nagyon kenyelmes az auto es dinamikus a 2.0 diezel eroforras,tokeletesen megfelel nyugis laza kocsikazashoz vagy akar nemet balnak vadaszatahoz is a nemet autopalyakon.Egyetlen nagyobb hatranyat tudnam megemliteni,a 18 as felnik nagyon szepek,de viszont beton kemeny erzes ilyenekkel autokazni rossz utakon,remelem kisebb felnivel,ballonosabb teli gumival valtozik a helyzet ezen a teren.Az auto gyonyoru kivulrol,gyonyoru belulrol,meg mindig erezni a bor illatat mint uj koraban,a panorama teto lenyugozo,es az automata sebvalto pedig minden elvarasomat felul mullta,ha barki 308 as vasarlasan gondokodna,ne habozzon,vegye meg,nem fogja megbanni,es nem muszaj csucsmodell legyen,probaltam azelott premium 1.6 os HDI-t es ha reszletesebben kellene leirjam akkor hasonlo lenne a velemenyem ahoz amit a sajat automrol irtam le.

- 7000 km alatt semmi nem romlott el.

Fenntartási költség (8) Évjárat 2008
Előző autója? 307 Következő autója? 308 cc vagy 308 rc