Undorító, át.aszós, francia mocsok
10.000 km-ig tökéletes, isteni, gyönyörű, mámor. Csak addig. Jönnek a hangok, a nyikorgások, a hibák és a szervízbejárás. Ocsmány!!! Kicseréled ezt, ugyan olyan sz.r, kicseréled azt ugyan olyan sz.r. Közben a szervíz csak kimagyaráz, húzza a dolgot, nem hall semmit. De ha üvöltesz megcsinálják, mert az ciki, ha a peugeot kereskedésben vki any.zik. A motorral még nem volt bajom, mondhatom, hogy elégedett vagyok. Nem egy bika gép sajna, kicsit többre számítottam. Vezetni jó lenne, mert a motor csöndes, az ülések kényelmesek, a panorámaablak pazar. De mégse jó, mert az autó össze-vissza nyekereg, ha belemész egy gödörbe akkorát üt meg szól, hogy az utasok szó szerint megijednek, a légkondiddal mindíg van vmi gubanc, az ablak párásodik, a cd-s magnó minősége és szigetelése nagy 0.
Ami maűnyag tönkemegy jeligére; szemüvegtartó úgy csukódik mint a wc ajtó, ülés melletti műanyag vmi, amin az ülésfűtés gombja van lifeg, hátó szélvédő alatti kárpit 2x elnyílt a kasznitól kb. 2 centire (vagyis hibás, szorul az egész kaszni), hátsó izzócsere alkalmával letörik a tartófül simán, és még nincs vége; belsőtérben minden össze-vissza áll , szimetrikus vagy párhuzamos vagy jól működő dolgok nincsenek, utolsó problémám: computer megadta magát (67.000.-+munkadíj) Soha nem paliznak be többé a franciák!!! Már Párizsba se akarok elmenni:) Hányingerem van tőlük:) , meg a gablini-bandától is!!!
- indexkar 2x(utána meguntam), tűzkarika 3x(utána meguntam), ülésfűtés nem működött, csak az első télen derült ki, megcsinálták, egy telet tökéletesen ment, most szétégeti a se..emet, lengéscsillapítók, tartó bakok, sok-sok izzó, majd vmi opeles(!!!) előtétellenállás csere után nem kell több izzó(????), duda, computer
GABLINI ZUGLÓ (1 mert nincs 0!) fujj
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2003 |