Tőrödést követel - teljesít 307 dízel SW, nyolc év
Hihetetlenül kényelmes, húz, mint a barom, üvegteteje még mindig gyönyörködtet, ezer kilométert egyhuzamban autózni vele sétaút, járdázni, földúton haladni tud, városban kicsi és parkolható, országúton nagy és pihentető. Nyolcévesen minusz 15-nél pöccenésre indult, havat jeget jól bírta, kipörgésgátló, ESP besegít ha kell. A tempomat fontos kényelmi kellék.
Arányai tökéletesek (szemben utódjával a 308 SW-vel, melynek C oszlopát elrontották), útfogása hibátlan, fékei helyben megállítják.
Csak - ah csak ez a "csak" ne lenne - bizony kell törődni vele. Hol ez, hol az. (ld. a hibalistát) Ha van közelben szervíz könnyen és relatíve olcsón managelhető.
P.s. 2005-ben már írtam róla "Kényeztet, szeresd,ha olykor nehéz is" címmel -csak nem tudtam most folytatni
- Nagyobbak: - Komplett kuplung szett (112 000-nél) - Komplett részecskeszűrő (123000-nél) - Többi: - Turbókompresszor (javítás) (75000-nél) - Első keresztstabilizátor (80000-nél) - Motorvezérlő elektronika (100 000-nél) - Bal szélső gömbfej (105 000-nél) - Vízpumpa (109000-nél) - Műszervilágítás (123 000-nél) - Hátsó lengéscsillapító csere (137000-nél)
Fábián
Botos autószervíz Óbuda