Autók » Peugeot » 307 (2000-2010)

307 1.6 hdi

Táncolo oroszlán

Kifuto modell...extra kedvezmény:) Persze hogy ezt vettem meg, kategoriában verhetetlen áron volt. motorja nagyon el van találva, városban nyomatékbol megyek vele..Fogyasztása brutális városon kivül tempomattal 99km/h - 3.8 (városon belül max 5.3). Müanyagok zörögnek, de amint kiérek ausztriába(mivel ott használom inkább) ez a probléma egyböl megszünik :) Ahhoz képest ahogy szidják nagyon jo kis futomuve van, egyedül kicsit pattogos de elötte fiestám volt, szoval nem zavar:) A hangszoroi gyengék, semmi mély...mármint gyárilag..most már szépen szol:) Ami hiányzik az a napfénytető... Első dizel autom, de többet benzinesem nem lesz:)

És ez is "eszi" az izzokat:) Bár ezt elnézem neki amig csak ennyi gond van vele:)

- Eddig csak izzok.

peugeot sába

Fenntartási költség (10) Évjárat 2007
Előző autója? fiesta 2004 Következő autója?
Verdikt (8.6/10)

Peugeot 307 2000 (2000)