Autók » Peugeot » 307 (2000-2010)

307 1.4

Szeretnivaló kisoroszlán

2002 Októberében vettem újonnan a kis kedvencemet nem halgatva az ismerősök és barátok sok negatív előítéletére.Mondhatom nem választottam rosszul. Most közel 200000 km-nél járok vele de semmi jele hibának vagy bármi rendellenességnek. Döntésemben erősen befolyásolt a formavilága, kényelme, biztonsági felszereltsége, és menetstabilitása. A kötelező szervizeket kivéve nem hordtam szervízbe csak a vezérműszíj lett cserélve 120e-nél illetve a kuplung komplett 172e-nél, de ezeket természetes elhasználódás miatt kellett cserélni. Most túlvan a második műszaki vizsgán és a fútómű, fékek, co mind mind teljesen tökéletes. Az olajfogysztás említést se érdemel 30e km alatt nem igényel utántöltést (Lehet hogy az Esso Ultron tud valamit??? :)) ) Hogy negatívumot is említsek ez a kis motor nem egy fickós konstrukció de hát ezt tudtam mikor megvettem, cserébe viszont kaptam egy megbízható kiforrott erőforrást ami a megfelelő karbantartás mellett elvisz a világ végére is, közben akik minden Francia romhalmaznak lehordák a kis oroszlánt azokat az ismerősöket hordozom az autójukért a szervízbe az autójukért amin éppen valami "apróságot" kell megint cserélni és közben irígykednek hogy a kis Pug csak megy és megy és tankol és megy....

- Semmi

Citroen Wallis Váci út