Skizofrén vadállat, szeretni vagy nem szeretni
2004-ben vettük, egy jó ajánlat keretében cseréltük le az 5.5 éves 306-ost.
Szép, kényelmes, relative tágas, új tipus volt, dijakkal a háta mögött. Sajnos csak kb 3000 km-ig lehetett szeretni. Aztán jöttek az idöközben sokfelöl hallható tipushibák. Index kar, tüzkarika, motortartó gumibak, kuplungszerkezet, és egyéb apróságok, amik lassan a feledés homályába taszították azt az örömet és büszkeséget amit az átvétel utáni pillanatokban éreztem.
Budapesten és környékén egyetlen egy olyan szerviz van (üllö) ahova érdemes vinni. Máshol érezhetö mismásolás és a tények elhallgatása övezi a garanciális idöszakot, ami után az ember mint fizetövendég megtapasztalhatja a kocsija valódi árát.
Gyakran éreztem hogy konkrétan hülyének néznek a szervizben, tehát ha lelkiismeretesebb/korrektebb lenne a banda, talán nem lett volna ennyi bajom. Rendszeres volt az ´egy hibaval beviszem, jo esetben csak 1 masikkal jövök el´ feeling.
Sajnálom. Mostmár tudom hogy a külsö és a marleting nem mindegy.
Mint egy gyönyörü nö, akit az ember ha végre megszerez, és összebútorozik majd rájön hogy igazából férfi.
Azt hiszem soha többet...
- Igazából sokminden. De a szervíz szerint nem volt semmi baja... Most mégis fel évente kinéz egy komplett kuplungszerkezet csere :-(
Peugeot City, Peugeot Frédi Béni
Bármelyik