Peugeot Hungária az ügyfelek bizalmáért???
Újonnan 4 millió feletti az autó. 2004-ben a Peugeot Hungáriától vásároltuk az autót 8-9 ezer kilométerrel.
Súlyos hiba volt!
Az azóta eltel idő alatt az autóval megtettünk kb. 23 ezer km-t. Ez idő alatt cserélni kellett a kormánykapcsolót, a hátsó ajtó mikrokapcsolóját és most jön a meglepetés. Nem volt az autóba 30 ezer kilométer és a hűtő elkezdett csöpögni.
Ekkor már túl voltunk a garancia időn. Bevittük a Fábiánékhoz, mondván, hogy néz ki, hogy egy 4 milliós autóban 30 ezer kilométernél folyik a hűtő. Persze azt mondták, hogy nem tudnak mit kezdeni vele, mert már nem garanciális, de a Peugeot Hungáriához fordulnak, hátha. Ekkor elkezdődött egy közel kéthónapos huzavona.
Két hét után bementem a szervizbe, közölték, hogy nem találja a Peugeot, hogy meg lett volna csinálva a 2 éves szerviz. (Nem márkaszervizbe viszzük az autót, mert mindegyik csak lenyúlja az embert). Kérték, hogy mutassuk be a számlát, eltelt újabb 2-3 hét válasz semmi. Újabb látogatás a szervizben, a Peugeot most nyilatkozatot kért, hogy mit csináltak a 2 éves szerviznél, azzal az indokkal, hogy megfelelő minőségű anyagok lettek beépítve-e az autóba. A kérdésemre, hogy mi köze van a hűtő kilyukadásának ahhoz, hogy milyen levegőszűrőt raktak az autóba, nem tudtak magyarázatot adni. El telt újabb 2 hét, Fábiánéknak eszük ágában sem volt telefonálni, Végül bementem ahol közölték, hogy sajnos nem támogatja a cserét a P.H.
Felhívtuk a P.H hogy még is csak érdekes, hogy egy ilyen drága autóban a hűtő el kezd csöpögni 30 ezer km. után. Persze nem tudott a dologgal mit kezdeni,megígérte, hogy vissza hív, de nekünk kellett rákérdezni. A dolog pikantériája, hogy a megtett kilométerek közel 1/3-t a Peugeot Hungária tette bele az autóba, de még sem akarták a hűtő cserét támogatni.
Felhívás minden leendő Peugeot vásárlóhoz!
Ne tegye! Vegyen inkább Toyotát! Ahol ilyenről még nem hallottak és törődnek az ügyfelekkel.
A következő autónk Toyota lesz.
Eladnám 2003-ban gyártott 307 1.6 Peugeotmat.
Érdeklődni lehet……
- Kormány kapcsoló, hátsó ajtó mikrokapcsolója, hütő
Fábián Kft
Péta Kft