Oroszlán??-büdös, kivénhedt, herélt kandúr!
Hitvány plasztik. A m?anyagérzés folyamatosan hatalmasodik el használat közben. Minden bizonytalaul beszerelt. A váltókar érzetre üreges csokimikulás. Az ülések csak kistermet?eknek kényelmesek, nekem sa tüd?met szorítják. A helykínálat nagyvonalúnak t?nik, de néhány nap alatt világossá válik, hogy ez csak a szélvéd? miatt van, a valóságban hátul már nincs hely lábaknak.
Ideg?rl?en lassú és megbízhatatlan MINDEN, ami egy kicsit is elektromos, még a reflektort is akkor kell kapcsolni, amikor a szembejöv?nek a rendszáma sem látszik, hogy mire elhúz, valamit lássak is.Lehet, hogy a légzsák is ilyen? A cicalámpák fényerején csak azért nem nevetek, mert sokat vezettem éjszaka. A kilátás pocsék, csak a kanyarokat nem lehet belátni. A kormány direkt, de ett?l nem lesz sportos, csak a pályán 130-nál már egy métert sem megy egyenesen. A futóm? kemény ráz, zörög, de az úttartás kritikán aluli, egyenesben nincs gond, se kanyarban a legapróbb egyenetlenség is megdobja, kersztbe is állhat. A motor gyenge vagy lassú, minden esetre tanulni kell a vezetését.
Nekem céges autó volt, szerencsére. A mai napig nézem a szembejöv?ket szánakozva, hogy vajon ki adhatott érte pénzt.
Nagyon megbízhatatlan és szinte mindenkit?l csak rémtörténeteket hallottam róla. Rossz autó.
- Indexkar sokszor
- Hibaüzenet megállás
- Az összes legalább kett? egyszerre
- M?szerek világítása
- Ablaktörl?