Autók » Peugeot » 307 (2000-2010)

307 307 sw

Nem dőlnék a kardomba

0km-el vettem,és nem bántam meg!.a duda időnként kontakt hibás,de töbszöri unszolásra jó és utána minden lenyomásra működik(érdekes).kár,hogy olyan emberkék is beírnak akiknek fogalmuk nincs az autóról és csak az utcán látták,esetleg néhányszor ültek benne.azt aláírom,hogy az autót nem mindegy hol használjuk,a budapesti forgalomban használva biztosan jóval előbb elhasználódnak az autók,de ez nem csak a pug-ra vonatkozik.de akkor sem értem,hogy lehet elhasználni három garnitúra féktárcsát és fékbetétet kíméletes vezetés mellett(ugyebár céges és kíméli).nekem 42000-nél még épphogy van egy kis válla az első tárcsának,hátul pedig majdnem új,a pofák alig koptak.igaz az autó saját és keveset megyek városba.aki pedig állat módjára hajt annak majdnem mindegy,hogy mit vesz!én nem magasztalni akarom ezt a márkát,de kényelmesebb olcsóbb és jobban felszerelt,jobban pakolható és variálható (sw) mint német vagy japán kategóriatársai.aki nem megy sokat évente(20-30000)biztos vagyok benne,hogy 5-6éves használat mellett nem fog csalódni!egyetlen egy ami nem tetszik az a fogyasztás 1,6sw benzin.dízelesen vezetve 7,5l/100km.ugyhogy még van kb 2 éve aztán ha jól élünk akkor 2,0hdi a kifutó szériából(hátha lesz kedvezmény)
kár,hogy a márkák rivalizálását nem lehet kiszorítani a fórumból,pedig könnyebb dolga lenne az embereknek ha reális írásokat olvasnának.biztos vagyok benne ,hogy a japcsik hosszú távra minőségibb autót gyártanak,de 5-6 éves használat mellett szerintem mindenki nyugodtan beválalhatja a francia és olasz autókat,aki meg hosszú távra tervez és sokat megy vegyen japánt.(bár tartom,hogy mindegyikben lehetnek szopatós darabok,ugyhogy ez nem francia sajátosság!)bocs a sok szövegért!minden fórumosnak balesetmentes vezetést hali! meg!

- jobb hátsó lengéscsillapító csere.függő inga stabilizátor rúd 3500-nél.4800ft/darab.két két csavar fogja,magam cseréltem!

váczi és társa

nem hordom szervizbe,az olajat magam cserélem,komoly probléma pedig nem volt.

Fenntartási költség (7) Évjárat 2003
Megbízhatóság (7) Vezetett km 42000