Autók » Peugeot » 307 (2000-2010)

307 2.0 HDI 90HP

Nem csak megvenni kell, karban is kell tartani!

Ha valakinek megemlítem az autóm tipusát rögtön azt mondja "ezekkel sok gond van". Érdekes nekem a kormánykapcsolón kívül, ami néha magátol elkezd indexelni semmi problémám nem volt az autóval. Az első szervízre ( 2.500km ) még márkaszervízbe vittem az autót. Azóta egy helyi autóvillamossági szervízbe hordom, ahol a márkaszervíz árainak a feléjért, kitünő munkát végeznek.
Sérelmeztem, hogy a Peugeot nem javította ki a sok meghibásodás ellenére a kormánykapcsolókat. Hármat cseréltek az autón mindegyiknek ugyan az lett a hibája.
A Peugeotos ismerősök rémiszgettek, hogy majd az üzemanyag szűrő cseréje után jönnek a bajok. A szerelőm fevilágosított a problémáról: " Az üzemanyag szűrő kivételekor minden kosz visszaömlik a szűrőházba, ezek a szennyeződések a befecskendezőket tönkretehetik. Ezért nagyon figyelmesen és tisztán kell ezt a műveletet elvégezni ". Az én autómonon ennek
köszönhetően a szűrő csere után sem történt semmi probléma.
Ez annak is köszönhető, hogy csak minőségi alkatrészeket ( olaj, szűrők stb. ) használtak az autóm szervízelésekor.
Az a probléma, hogy mindenki csak dicsekedni szeret az autójával, és annyi pénzt akar a fenntartására fordítani, mint egy Trabantéra. Nekik azt üzenem, hogy az elöbbi márkát válasszák.
ui.: Az autók csak akkor maradnak ojan minőségüek mint újkorukban, ha olyan minőségü alkatrészekkel vannak karbantartva, mint amit a gyárban beletettek. NEM FONTOS, HOGY GYÁRI LEGYEN, HANEM JÓMINŐSÉGŰ!!!Forduljunk olyan szerelőkhöz akik ezzel foglakoznak és ne a haverral meg a szomszéddal javítassunk.

- Kormánykapcsoló háromszor. Kettőt garanciába kicseréltek a harmadikat saját zsebből füzettem.

Peugeot Dombóvár

Kovács Autóvillamosság Dombóvár