Nekünk tökéletesen jó
Üdv!
Először megemlíteném az előéletét.
Egy idős házaspártól vettem,9 évesen,107 ezer kilométerrel,első tulajtól.Végig szakszervízben szerelve,vissza nézettem a szalonban,tehát műszakilag topp volt.Nagyon tetszik kívül belül,jól variálható,tágas,nagy csomagtér,megfelelő menettulajdonság.A motor teljesítménye és a fogyasztása nekünk tökéletes.
Olvastam a 10 literes fogyasztásról,nem tudom hogy csinálták.
6.4-nél nem volt több nekem.Városban,vegyesen,pályán.
Bár 140-nél nem szoktam jobban hajtani.A futómű jó,igaz a hátsó néha nagyot tud szólni.
A panoráma tető remek,amit a gyerek és mi is imádunk.Az üléspozíciót nem igazán tudom beállítani(én kinyújtott lábbal,hátra tolva az ülést vezetek,így a kormány nem esik kézre),de igazi fotelek vannak benne.Rengeteg extra,pakoló rekesz van benne.Összességében nagyon szeretjük,nem bántuk meg,hogy ezt választottuk.Remélem így is marad!
Eltelt egy év!
Írásom óta volt még hátsó fékbetét csere és hátsó rugó csere,nem törés miatt,hanem csak megereszkedett a kocsi fara.
Továbbra is jól megy,nem hagyott ott sehol,nagyon szeretjük.
- Az első tulajnál klímahűtő,kipufogórendszer,akkumulátor csere volt a kötelezőkön kívül.A digitklíma háttérvilágítása nem működött.Szervízben 27ezret kértek volna érte,mert csere lett volna,utána néztem,megoldottam egy 110 ft-os izzó cserével(+2 óra munkám).Kb 6 ezer km megtétele után kopogott a futómű,szervíz 18 ezret kért volna,megvettem 8 ezerért a korm.stab.rudat és sógorral 1 óra volt a csere.A külső hőmérséklet jeladó elromlott,szervíz 8900 ft-ot kért volna,bontóban vettem egy komplett tükröt 4000 ért,nem kellett szétszedni,cseréltem az egészet. - Tűzkarika csere természetesen volt,de 1 hónap múlva ismét előjött a nyiszogása,ami a kipufogó rendszer melegedésével megszűnik.(Flexi cső beépítése tervben van) - 120000km-nél vezérlés csere,vízpumpa,fagyálló,plusz a generátor szíjtárcsája szétesett.Haver hozta kedvezménnyel az anyagot(60ezer),szerelő berakta 20ezer). - Természetesen olajcsere szűrőkkel megvételkor és 15 ezrenként,kb 15000ft,én csinálom meg.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | 206 | Következő autója? | – |