Nekem jó és megbízható
Megvettem 2003 jan5.-én (4millió) azóta mentem vele 85ezret és lekopogom, de soha semmi baja nem volt, sok rosszat hallottam róla, de a HDI motorokat dicsérték és mivel dízel párti vagyok nem sokáig gondolkodtam. A teljesítményre azért adtam 8-at mert jó nem megy mint állat, de nem is vagyok nehéz lábú és nekem pontosan elég. Volt 5ezres 20ezres 40ezres 60ezres 80ezres szervízen ezekért összesen fizettem 200ezret ez öt év alatt szerintem nem olyan sok, és ennyit költöttem, plusz tankolás mivel még az ablakmosó folyadékot is mindíg feltöltötték a szervízben, két darab izzó a többi kötelező szervíz ja és egyszer volt egy első féktárcsa és fékbetét csere (kopó alkatrész) ennyi.
Lehet, hogy szerencsés vagyok és hétfői műszakban délelőtösök rakták össze az autót a gyárban és oda figyeltek de nagyon szeretem a kocsit mert egyszerűen nincs semmi baja
- Egy jobb hátsó lengéscsillapító de ez nem az autó hibája hanem a jó magyar utaké 15000ft
Miskolc Peugeot Váci és Társa
Mindíg mindent kicseréltek ott állhattam az autó mellet, mindíg csomagolásból kivett dolgok kerültek az autóba
Zöldkártya meg műszaki vizsgára ismerőshöz vittem mert így akciós volt :) de mindent mértek és megnéztek és minden ok
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | Golf 3 TDI | Következő autója? | Mercedes-Benz B CDI |