Autók » Peugeot » 307 (2000-2010)

307 1,6 benzines

Nagy rakás ....!!!

A külsővel kezdeném. Szerintem a formája még évek múlva is szépnek fog hatni. A belső is tetszetős, bár hozzá kell tennem hogy az enyém króm díszítésű, ami sokkal szebb mint a faberakásos. Az ülések is nagyon eltaláltak, nem túl puha és nem is túl kemény, pont jó. A motor pontosan annyit nyújt, mint egy 1,6-tól elvárható (amikor épp nincs szervizben), nem versenyzésre találták ki, hanem normál használatra.

Az előző blokk volt a szép oldala az autónak, most pedig a rossz oldala következne. Nem írok le mindent, csak pár dolgot. A lényeg az, hogy senki ne vegyen ilyen autót, mert EGY RONCS!!!

Negatívum:

- számtalan az izzócsere
- behaló rádió
- csomagtér ajtót úgy kell izomból lecsapni
- kisebb gödrök esetén is hatalmasat üt a hátsó teló
- elromló kilincsek
- megálló motor!!!

Frissítve 2007.07.18:

Csak annyit fűznék még hozzá, hogy egy éve sikerült megszabadulnom tőle (persze sokat bukva), de most is azt tanácsolom, hogy SENKI NE VEGYEN Peugeot 307-est!!! Kellemes pillanatokat is tud szerezni, de túl sok benne az elekronika és a franciák nem képesek megbírkózni a feladattal. Persze sok más nem elektronikus problémája is volt, de azok "csak" idegesítő apróságok. Egy éve használok egy SUZUKI SWIFT-et minden probléma nélkül. Egy izzó égett ki + kötelző szervizeken járt csak. Nincs túlbonyolítva, igénytelen, de persze nem veheti fel a versenyt kinézetben a 307-tel.

Részemről a tömör lényeg: Akinek szépen csomagolt rakás sz.r kell, az vegyen Pegueot 307-et.

- Lekopna az ujjamról a bőr ha mindent leírnék, de a legbrutálisabb az volt, hogy menet közben csak úgy megállt a motor (nem lefulladás, hanem egyszerűen mintha elvágták volna).

Ismerős műhely. És ahogy olvasom a rossz tapasztalatokat a márkeszervizekkel kapcsolatban maradok is itt.

Fenntartási költség (1) Évjárat 2001
Előző autója? GOLF I Következő autója? SUZUKI SWIFT