Autók » Peugeot » 307 (2000-2010)

307 1,6 GLX

Munka helyett bosszúság

Ügynök autó. Lett volna. A tulaj Opel Corsaból ült át és orvosi műszerekkel házal, körzeti orvosoknál. Előző autója nem tetszett neki, mert számára nem volt túl elegáns, se kényelmes. Ahogy mondja : Nem mindegy miből szállsz ki a doktor úrnál!
Lehet. Ő tudja.
Most a cseréhez kéri a segítségem. Mert cserélni fog. Nem a Peugeottal van baja, a neje 406-os kombit hajt hiba nélkül, hanem a 307-el. Ennyire rossz autója még nem volt szerinte. Ahogy mondja ennyit még semelyik előző kocsijával nem járt szervízben, kivéve amikor Dácsiája volt. Most lejár a részlete és biztosan eladja. Egy munka autó nem lehet ennyire megbízhatatlan.

- Nem férne ide a hiba lista, annyi minden romlott el.

Peugeot Gablini, Fogarasi út, Nem rossz szervíz, de káosz van az udvarban, a munkafelvételnél állandó a zsufoltság, az egész olyan mint egy AFIT szervíz 1981-ben. A hozzáértés talán megvolt/van de nem őszinték. Ha nem tudnak egy elektromos hiba okot lekérdezni egy saját gép hiánya miatt, mondják meg, hogy jöjjünk egy hét múlva.

Peugeot Fábián, Jászóvár utca. Korrekt munka, tiszta, tágas szerviz s ami a váltás mellett szól, őszinte munkafelvevő és művezető. Megmondta, hogy ezt vagy azt ki tudja cseréltetni de nem éri meg, megmondta, hogy ez vagy az mennyibe fog kerülni és tényleg annyiba került és ami a fő ok, hogy ha vmire azt mondták, hogy három nap, akkor három nap múlva tényleg ott volt az alkatrész és bele is tették.

Fenntartási költség (2) Évjárat 2004
Előző autója? Corsa Következő autója? ??Valamilyen japán kocsit.
Verdikt (3.4/10)

Peugeot 307 2000 (2000)