Autók » Peugeot » 307 (2000-2010)

307 1,4 Riviera III.

Mi szeretjük egymást

Az autó augusztusban lesz egy éves, valamivel 10000 km felett járunk. Hiba nem volt vele. Az 1,4 90 LE motor nem bivaly, de ezt a motort nem is azért választja az ember. Ez volt számomra finanszírozható. Egyébként ez is megy, ha kell, csak nem gyorsul úgy, mint mondjuk az 1,6 HDI. Családi autóként teljesen megfelel. A legnagyobb erénye számomra az, hogy hihetetlen tágas, az, hogy szép, már-már közhelyes. Sokan szidják, de nekem csak jó tapasztalataim vannak. Negatívumként nem is tudok mást említeni, mint az általános közfikázást, ami némileg rombolja a hangulatomat. Szóval én csak élvezem vele az életet, és nem félek a vidéki utaktól, sőt élvezem őket.

- Semmi sem romlott el. Minden teszi a dolgát, ahogy az eddigi 3 Peugeot-mban is történt.
- Idő közben, júniusban elromlott az ablakmosó, illetve - mint kiderült - a kormánynál lévő egység, amit garanciában cseréltek pár perc alatt. Ez legyen a legnagyobb baja!

Sárkány

Fenntartási költség (8) Évjárat 2005