Autók » Peugeot » 307 (2000-2010)

307 1,4 profil

Mekk Mester VS 307

A mai napig használom és szeretem az autómat, viszont Mekk Mestertől a hideg is kiráz. Remélem hamarosan elkszül és használhatom.

- Izzót kellett többször cserélnem rajta.Ezen kívül kötelező szervízeim voltak 2006 aug.-tól 2009 júliusig.2009 júliusban hengerfejes lett az autó,aminek a javításai mai is tartanak.Ezen kívül meg vagyok elégedve az autóval,bár sokan fikázzák a francia márkát viszont a kontár autószerlőkből elegem van.2009 július elején hengerfejes lett a kis oroszlán ismeretség hiányában a legelső szerelőhöz húztak ( rossz választás volt ). Sajnos Mekk mesterhez kerültem aki a pénztárcámat káposztának nézte, 130.000ft- tól jól lakott és közölte, hogy kész a remekmű. Én kis naív örültem, hogy kész bár számlát már nem nagyon akaródzott mesterünk adni. Két hétig tartott az örömöm, mindössze 1200km ami a az autópályán ért véget. Kibírtam röhögés nélkül :), mikor megnyugodtam hívtam Elek urat aki a Legyen Ön is Milliomos műsorában érezte magát és telefonon keresztül autószerelést oktatott. Röpke 3 óra után megszánt egy autós és levontatott 15km-t a következő településig, ahol már várt a barátom, hogy visszavontasson Mekk műhelyéhez csekély 70km volt az utunk. Mesterünk csodálkozott és nem értette, hogy mi lehet a baj hiszen ő felújította a hengerfejet és kicserélt mindent, kivéve a termosztátot és a hőfokgombát ( csak, hogy spóroljon nekem ). Spórolásával ismét megevett 40.000ft-ot a tárcámból és múltkori vitánkból nem tanulva számlát ismételten nem akaródzott adni. Mióta elhoztam mindössze 210km-t sikerült autóznom és újra megjelent a kijelzőn a motor hűtés nem jó. Kerestem másik szerelőt, aki közölte, hogy amit kicserélt elvileg Mekk Mester az nincs kicserélve. Üzenem Mekk uraságnak, hogy Isten húzza a nemesebb szervére az ilyen gerinctelen autószerelőket.

Mekk Mester ahová ne vigyetek autót. Budapest Ilonatelep

Fenntartási költség (8) Évjárat 2002
Előző autója? Következő autója?
Verdikt (7.4/10)

Peugeot 307 2000 (2000)