megy mint a meszes
Az autó hosszabb-rövidebb távokra tökéletes, eddig 175 km/h-val mentem leggyorsabban, de még itt is stabilnak éreztem az autót. Fogyasztásra nagyon baráti, átlagosan 5,2-5,3 ra jön ki. Szervízköltség, alkatrész árak picit húzósak, de hát a minőséget megkell fizetni:)
Előző autóm benzines volt, de ezekután soha nem vennék mégegyszer benzinest. Kényelemre az autó tökéletes, vezetési élményre is a legjobb, de sajnos a kocsi kűzködik apróbb hibákkal. Nagyon nagy étvágya van az izzók terén, a légszűrőház tartót nem győzőm lefogatni, leszorítani, állandóan a rezgéstől leakar esni(diesel). Tanácsosabb megvenni a gyári alkatrészeket, mert az autó nem nagyon szereti az utángyártottakat.
Összegezve az autó abszolút óriási sportos családi autó!!!
- A legelején az autó megvásárlásakor kigyulladt a motorhibakód jelző. - A turbónyomással voltak problémák de orvosolták. - A következő motorhibakód a gázolajszűrőre jelzett, mivel Őnagyságának nem jó az utángyártott szűrő,ezért kénytelen voltam megvenni a gyárit. - Kavicsfelverődéssel vettem, megcsináltattam és másnapra a jobb alsó sarokból elindult egy repedés, már lassan átér a bal alsó sarokba kisebb ívet leírva. - Szóval lassan szélvédőcsere. - Légszűrőház tartói letörtek a rezgéstől, de orvosoltam.
Kunszentmárton Peugeot Qualité 96 Kft
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2005 |