Megbízhatatlan!
Egy biztos Peugeot többé nem veszek t?lük pedig f?ként nem!
- 2005 május óta 5 alkalommal kellett szervízbe vinni /egy alkalommal 50000 Ft. atóment?vel/ Minden alkalommal a motordiagnosztika jelzett hibát. A javítási díjak 50-130000 Ft. A szegedi peugeot márkakereskedésben vásároltam ahol eredetileg üzembe helyezték és szervízelték. Úgy gondoltam hogy a számítógépben benne van az autó el?élete. Többszöri javítás utáni vita alkalmával kértem, hogy a számítógép adataival bizonyítsák nem ezzel a rejtett hibával adták el az autót. Azt a választ kaptam hogy személyiségi jogokra való tekintettel nem tehetik. Hiába mondtam, hogy nem személy hanem az autó után érdekl?döm amit mellesleg t?lük vásároltam. Hivatkoztak még a magyarországon forgalmazott üzemanyagok szennyezettségére. Mikor kértem, hogy adják írásba a többit majd én elintézem ugyanis áfás számláim vannak az üzemanyagról ezt sem teljesítették. Azt a következtetést vontam le az egészb?l, hogy vagy a típusnsnak van konstrukciós hibája vagy a szervíz nem érett még a márkaképviseletre.Egy biztos Peugeot többé nem veszek t?lük pedig f?ként nem!
szegedi márkaszervíz
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2003 |